Meteen naar de inhoud

Ik

Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons. Na mijn studie fysiotherapie heb ik jaren gewerkt binnen de revalidatie. Sinds 2004 geef ik persoonlijke begeleiding en groepswerk in de vorm van groepsbegeleiding, cursussen en workshops.

Voor mij is het werken met lichaam en beweging mijn passie. Het onthult voor mij veel over de persoon en biedt de mogelijkheid om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. De essentie van mijn werk is dat je je realiseert, dat er iets vastzit, dat je inzicht krijgt in wat er vast zit en dat je wat vast zit in beweging brengt. Een opening voor een innerlijke zoektocht, naar je eigen patronen, beelden, waarden en handelen om zo samen te vallen met wie je in wezen bent.
Ik heb de driejarige opleiding en de tweejarige Energetische opleiding bij het ITIP, Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en levensbeschouwing, gevolgd. Ik ben werkzaam voor het ITIP en ben ik begeleider in het Persoonlijk Traject en de Energetische Opleiding. Ook ben ik mede eigenaar van Better Be Me, zijn wie je bent, een jongeren initiatief gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik verbonden met stichting Izen, Intergrale Zen, hierin werk ik samen met Maurice Knegtel (integratie Zen en lichaamswerk).

Referenties
Over de website
Mijn oefening is
Contact