Meteen naar de inhoud

In je lijf

De liefde voor het lichaam, de geest en de mens in al zijn facetten, dat is wat mij binnen mijn werk inspireert.

Ik mijn werk als fysiotherapeute in een revalidatiecentrum heb ik ervaren dat mensen met een beperking, ondanks deze beperking, levenslust en bevrijding kunnen ervaren. Ze kunnen dit ervaren door het verkennen en ontdekken van lichamelijke mogelijkheden. En dat ze in deze verbinding samen te vallen met wie ze in wezen zijn.
Ik houd van de uitdrukking van het lichaam. Het is zo een directe expressie en zegt vaak meer dan wat woorden kunnen uitdrukken. Voor mij wijst het lichaam ons de weg in het leven wat we leven. Ik volg in mijn werk de beweging van binnenuit. Voor mij begint een innerlijke zoektocht met contact met je eigen lijf.

Gericht op het doorleven van het leven zoals het is bied ik begeleiding aan voor volwassenen en jongeren met vragen en/of thema’s op de volgende gebieden: fysieke klachten, concentratie problemen, blijvende beperkingen, burn-out, chronische pijn, slapeloosheid, vragen rondom vruchtbaarheid, seksualiteit en vitaliteit. Naast andere vragen die graag een antwoord willen krijgen.

Contact