Meteen naar de inhoud

Referenties

Naast particulieren verzorg ik voor organisaties en instellingen lichaams- en ervaringsgerichte begeleiding, zowel individueel als in groepen.
– ITIP school voor leven en werk
– Stichting Izen
– Lazuli
– Belastingdienst
– Gemeente Utrecht
– Rutgers WPF
– Stichting Jonge Apothekers
– Volle Maan

Referenties:

“Isabelle heeft me geleerd te vertrouwen op mijn lichaam. Door haar lichaamsgerichte oefeningen heb ik de signalen van mijn lichaam leren herkennen. Zo heb ik ervaren hoe ik verhard in het volhouden, in het niet willen opgeven, en hiermee mijn grenzen overga. Haar warme en liefdevolle begeleiding heeft me gesterkt om op mijn innerlijk weten te kúnnen maar ook te dúrven bouwen.” L.B.

“De oprechtheid en warmte van Isabelle liet mij erg welkom en op mijn gemak voelen, juist een thema waar ik in mijn leven mee worstelde. Daardoor was het altijd spannend. Isabelle is heel eerlijk, laat je duidelijk zien wat je doet in een situatie. Ik werd uitgedaagd ook mijn weerstand te leren kennen en mijn eigen verantwoordelijkheid te zien.Je werkt hard, maar zij werkt met je mee. Ze gaat er voluit in, en daardoor voelde ik me uitgenodigd en veilig genoeg om dat ook te doen.” J.J.