Er is dan ook geen “ontkomen” aan; maar steeds ervaar je de grote liefde van Isabelle voor mensen en hun persoonlijke zoektocht en leerweg.
De sessies hebben ook steeds een andere invulling en Isabelle put uit een rijk repertoire om vraagstukken te onderzoeken, waardoor ik telkens als een rijker en vrijer mens de ruimte mocht verlaten

Isabelle heeft me op verschillende momenten op een heel prettige manier begeleid. Eerst in de verwerking van een persoonlijke crisis; daarna als supervisor bij mijn begeleiding van jonge talenten. De sessies heb ik steeds als heel prettig ervaren; waarin er als het ware plotseling heel veel ruimte was voor mij. Waar ik mijn oordelen en mijn angsten mocht verkennen. Waarin er geen agenda of programma was. Er hoefde nergens aan gewerkt te worden; of misschien beter: er hoefde niets bereikt te worden.

Het is net of de tijd even stil staat als je bij Isabelle haar praktijkruimte betreed. Ze werkt met dat wat er is en maakt daar ruimte voor. In het prettige vertrouwen dat precies dat wat nodig is zich aandient. Ik ben daardoor ook steeds meer gaan vertrouwen op dat als zich iets aandient dat precies is waar ik op dat moment in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling mee te dealen heb.

Dankzij de begeleiding van Isabelle heb ik leren zien dat ik vaak zelf de sleutel in handen heb als het gaat om waar ik het lastig heb. Dat ik iets zelf niet (meer) inzet, ergens een vernauwde blik heb gekregen; wanneer mijn persoonlijkheid het overneemt; dat ik in mijn wildste én naarste dromen álle spelers zélf ben en representeer. Dat als ik graag iets anders zou zien, ik dan echt alleen zelf de eerste stap kan zetten.

In het contact met Isabelle ervaar ik veel ruimte om te verdiepen. Om te onderzoeken wat er aan de orde is. Ze helpt me om steeds weer op te zoeken waar de spanning zit; waar het over gaat. Telkens met een andere invalshoek en met die hele fijne basis van de ingang van het lijf.  En waar nodig zoekt Isabelle de scherpte op met haar haarfijne blik. Er is dan ook geen “ontkomen” aan; maar steeds ervaar je de grote liefde van Isabelle voor mensen en hun persoonlijke zoektocht en leerweg.

De sessies hebben ook steeds een andere invulling en Isabelle put uit een rijk repertoire om vraagstukken te onderzoeken, waardoor ik telkens als een rijker en vrijer mens de ruimte mocht verlaten. Alsof ik weer toegang had gekregen tot iets waar ik de sleutel van kwijt was geraakt. Wat het uniek maakt? Ik denk Isabelle’s grote vertrouwen in het eigen vermogen van mensen en haar grote bereidheid om telkens weer te begeleiden naar wat een ingang is die voor jou werkt; naar de taal die bij jou past. Er zijn een heleboel sessies die ik niet meer vergeet maar het meest staat me bij dat ik in een sessie; ik meen een soort visualisatie, merkte dat je met mij echt naar de sterren kunt, maar dat als je niet op tijd met mij in de lift bent gestapt, het haast onmogelijk is om nog mee te komen, laat staan iets in te brengen. Dat ik in mijn enthousiasme en energie zó hard kan gaan dat ik eigenlijk uit contact raak en “onaanraakbaar” wordt. Een confronterende en rake ervaring. Oja…zo doe ik dat dus. 

Mijn ervaring in 3 woorden:
Zorgvuldig, Liefdevol, Vertrouwensvol

Niels van Gorp | Data Strateeg | Data Filosoof
Intern Coach | Begeleider van talentprogramma’s
Coöperatie VGZ

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.