Werkwijze

Als ervarings- en lichaamsgerichte begeleider maak ik je vertrouwd met jouw innerlijk weten. Je leest je eigen kompas, met daarin jouw gevoelens, richting en waarheid. Hiermee vind je antwoorden op de vragen in jouw leven.

In mijn begeleiding hanteer ik de methodeloze methode. Ik werk met wat zich op dit moment in het contact aandient en zichtbaar wordt. Dit is een directe expressie van wat jij van binnen voelt en wat zich van buiten toont. Hier starten we het proces van zelfonderzoek. In dit proces sta ik naast je, scherp je en spiegel je.

Ik werk eclectisch. Ik hanteer een brede waaier aan invalshoeken en werkvormen. Van bio-energetisch tot systemisch, van lichaams-observatie tot houdingsanalyse, van het richten van aandacht tot het geven van uitdrukking aan wat je van binnen voelt.

Afhankelijk van waar de situatie om vraagt, werk ik met een gesprek of met visualisatie, met lichaamsanalyse, of met dromen, met creatieve en speelse ervaringsoefeningen, lichaamsbewustzijnsoefeningen of schrijfopdrachten en meditatie.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.