Over mij

De liefde voor de mens, in lichaam en geest, inspireert me in mijn werk. Mijn passie voor ervarings- en lichaamsgericht werken kreeg vorm door persoonlijke en professionele ervaringen en mijn vele opleidingen.

Na het afronden van de studie fysiotherapie werkte ik enige jaren in de revalidatie. Sinds 2004 geef ik als begeleider persoonlijke- en groepsbegeleiding, voornamelijk binnen het Itip. Vanaf 2010 doe ik dit vanuit mijn eigen praktijk aan de Oudegracht in Utrecht. Ik volgde de driejarige Opleiding en de tweejarige Energetische opleiding bij het ITIP, School voor Leven en Werk. Bij Phoenix Opleidingen raakte ik vertrouwd met systemisch werk.

De liefde voor lichaam, geest en de mens in al zijn facetten inspireert me in al mijn werk.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vervolg | Ik ben Isabelle Schneider

Sinds 2009 werk ik als begeleider en opleider binnen het ITIP. Bij het ITIP ben ik verantwoordelijk voor de Energetische opleiding. Ik geef de kwaliteit en voortgaande ontwikkelingen van energetisch werk verder vorm. Daarnaast ben ik begeleider en opleider bij onder andere de coachopleiding Instrument voor Hulp.

In mijn eigen zoektocht als jongvolwassene, eind jaren 80, heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om de juiste hulp en ondersteuning te krijgen. Dit werd het startpunt om zelf met jonge mensen te gaan werken. Als mede-eigenaar van Better Be Me (BBM), Zijn Wie Je Bent, richt ik me op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Ook ben ik verbonden aan Stichting Izen, Integrale Zen. Hierin werk ik samen met Maurice Knegtel aan de integratie van zen en lichaamswerk.