Ervaringen

Sinds 2010 geef ik individuele sessies in De Praktijk aan de Oudegracht. Ik voel me dankbaar om als begeleider een periode samen met mensen op te ‘trekken” in een fase van hun leven, een kwetsbare, onderzoekende, intieme en leerzame reis. Op deze pagina vind je een aantal ervaringen van mensen die ik in de afgelopen jaren heb begeleid. Ik hoop dat je door het lezen van deze persoonlijke ervaringen een beeld krijgt van mij en mijn manier van werken. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag!

“Een connectie maken tussen hoofd, lichaam en gevoel is een hele krachtige manier om dingen die je bezighouden of dwars zitten helder te krijgen.”
Sander | Consultant
Lees verder
”Scherpe vragen, heldere observaties, duidelijke spiegeling, oefeningen die me op een goede manier in de war brachten.“
Jurjen | Adviseur organisatieontwikkeling
Lees verder

“In de gesprekken zette ze me, iedere keer opnieuw, op het verkeerde been, waardoor ik zelf ook weer verwonderd raakte. Hierdoor werd licht wat ik eerder als zwaar ervoer en bespreekbaar wat ik moeilijk vond.”
Harmen | Eigenaar van Krill o.r.c.a.
Lees verder
"Soms loop je zelf zo vast en de inzichten die je krijgt zijn zo verrijkend.”
Renate van den Brink | Executive Assistant ENGIE Energie Nederland BV.
Lees verder

“ Rustig, hart-tot-hart-verbinder, liefdevol, helder, humor, veel levens- en werkervaring en dat voel je in alle contact.”
Sanne | Leerkracht
Lees verder
“Dankzij de sessies heb ik geleerd realistischer naar mezelf te kijken en heb ik meer inzicht gekregen in de plek die ik vaak inneem in contact met anderen en hoe lastig het kan zijn om echt verbinding aan te gaan.”
Chantal | Business Analist
Lees verder

“Dankzij de begeleiding ben ik beter in staat te herkennen wanneer ik uit verbinding ga met mensen en mijzelf, hoe ik daar beter bewust van kan worden en daarnaar kan handelen."

Willemijn de Iongh | Landscape Developer bij Commonland
Lees verder
“Grappige kussens. Op sokken. Zachte vloerbedekking.”
Cristien
Lees verder

“Ze weet de vinger op de juiste zere plek te leggen en laat je daar even bij blijven.”
Suzan
Lees verder
“Dankzij de begeleiding lukt het mij steeds beter om naar mijn gevoel te luisteren en vanuit dat gevoel grenzen te stellen."
Lillian
Lees verder

"Er was een moment dat Isabelle mij een oefening liet doen, die mij het inzicht gaf wat voor een grote betekenis ik heb gehad op de ontwikkelingen van huiselijk geweld binnen de organisatie waar ik werkte."
Mariëtte |Zorgmanager
Lees verder
"Op een moment dat ik het even niet meer wist en alles in mijn leven te veel was, heeft Isabelle mij geholpen om letterlijk mijn verdriet te dragen."
Denise | Beleidsadviseur & Lobbyist
Lees verder

"Ondanks het feit dat ik toch al aardig wat trainingen heb gevolgd en begeleiding heb gehad heeft de begeleiding van Isabelle mij toch echt tot nieuwe waardevolle inzichten gebracht."
Mark | Creatief directeur
Lees verder
"Ik ben mij bewust van de patronen die ik met mij mee draag en hoe ik deze kan tackelen. Inmiddels voel ik me weer goed, vertrouwd en krachtig."
Daniël Wijnroks | Directeur van Place of Performance b.v. 
Lees verder

“Ik heb het nooit makkelijk gevonden om aan mezelf toe te geven dat het af en toe niet goed gaat, dat je in soms in een groef zit waar je moeilijk zelfstandig uit kan komen.”
Frank | Leidinggevende Hoger Beroepsonderwijs
Lees verder
"Er zijn een heleboel sessies die ik niet meer vergeet, maar het meest staat me bij dat ik in een sessie; ik meen een soort visualisatie, merkte dat je met mij echt naar de sterren kunt, maar dat als je niet op tijd met mij in de lift bent gestapt, het haast onmogelijk is om nog mee te komen, laat staan iets in te brengen. Dat ik in mijn enthousiasme en energie zó hard kan gaan dat ik eigenlijk uit contact raak en “onaanraakbaar” wordt. Een confronterende en rake ervaring. Oja…zo doe ik dat dus."

Niels van Gorp |
Data Strateeg | Data Filosoof | Intern Coach | Begeleider van talentprogramma’s
Coöperatie VGZ
Lees verder

De liefde voor lichaam, geest en de mens in al zijn facetten inspireert me in al mijn werk.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.