“Een connectie maken tussen hoofd, lichaam en gevoel is een hele krachtige manier om dingen die je bezighouden of dwars zitten helder te krijgen.”

Elke keer als ik bij Isabelle ‘op bezoek’ mocht, fascineerde het me hoe snel we samen tot een inzicht of een oplossing kwamen. Het fysiek werken en daardoor een connectie maken tussen hoofd, lichaam en gevoel is een hele krachtige manier om dingen die je bezig houden of dwars zitten helder te krijgen. Dit wil niet zeggen dat er meteen een oplossing is, maar een inzicht in hoe dingen zitten of werken is er altijd.

Ik ging altijd weg met een opgelucht en blij gevoel en wist dan wat me te doen stond. Door de begeleiding van Isabelle en het verbinden van hoofd, lichaam en gevoel, heb ik vooral inzicht gekregen in wat de grondoorzaken zijn van dingen waar ik al langer mee rondloop. Wat is de oorzaak van gedrag dat ik laat zien (en me niet langer verder helpt), wat is de oorzaak van patronen die ik al (soms heel) lang met me meedraag en wat zijn de triggers die er voor zorgen dat ik daar in schiet? Dit inzicht is de start van verandering. En in mijn geval verbetering.

Isabelle is een hele warme en open vrouw, die zeer snel tot de kern van problemen weet door te dringen. Maar vooral door het je zelf te laten ervaren. Je weet het, je lichaam weet het, maar het komt niet altijd duidelijk aan de oppervlakte. Ik moest in het begin wel even inkomen in de werkwijze, maar als je er eenmaal in zit, dan voelt het als een enorm warm bad.

Mijn ervaring in 3 woorden:
fascinerend, inzicht, vertrouwen


Sander – consultant

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.