“Dankzij de sessies heb ik geleerd realistischer naar mezelf te kijken en heb ik meer inzicht gekregen in de plek die ik vaak inneem in contact met anderen en hoe lastig het kan zijn om echt verbinding aan te gaan.”

De sessies bij Isabelle heb ik zowel intensief als heel prettig ervaren. Ik heb een vrij lang traject bij haar gevolgd en ben van plan nu een paar keer per jaar langs te komen voor ‘onderhoud’; een soort APK’tje. Dankzij de sessies heb ik geleerd realistischer naar mezelf te kijken en heb ik meer inzicht gekregen in de plek die ik vaak inneem in contact met anderen en hoe lastig het kan zijn om echt verbinding aan te gaan. Isabelle heeft me kunnen helpen bij het meer in m’n lijf voelen wat er met me gebeurt, i.p.v. alles middels ratio op te lossen of te benaderen. Ik moest daarvoor een enorme angst en onzekerheid overwinnen, bang om het fout te doen, maar door haar warmte en liefdevolle benadering hebben we dit spanningsveld in mijn tempo kunnen doen. Iets waar ik vroeger voor wegliep en nu een modus in heb gevonden. Bovendien heeft ze veel humor en is ze enorm scherp, ze merkt direct als je iets niet voluit vertelt en houdt je vervolgens met een leuke kwinkslag een spiegel voor.

Isabelle is heel duidelijk in haar manier van communiceren en er werd ook af en toe een gevoelige snaar bij mij geraakt en dat was zeker niet altijd prettig. Maar het heeft mij wel geholpen en het was ook direct duidelijk dat ze dit alleen doet met de beste bedoelingen, soms moet het een beetje schuren. Wat me het meest bijblijft, is dat ze echt oprecht in mij geïnteresseerd is en wil dat het goed met me gaat. De knuffel bij het afscheid maakt ook dat ik me echt gezien voel door haar. 

Mijn ervaring in een paar woorden:
Veilig – liefdevol – aandacht- diepte – levendigheid – grenzen

Chantal, Business Analist

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.