“Dankzij de begeleiding lukt het mij steeds beter om naar mijn gevoel te luisteren en vanuit dat gevoel grenzen te stellen.“

Ik heb al een langere tijd sessies bij Isabelle en heb de sessies vanaf moment één als ondersteunend ervaren. Isabelle heeft een fijne energie, gebruikt humor en laat je merken dat zij echt geïnteresseerd in je is. Dankzij de begeleiding lukt het mij steeds beter om naar mijn gevoel te luisteren en vanuit dat gevoel grenzen te stellen. Met haar hulp lukt het mij om mijn leven vorm te geven hoe ik dat wil en daar ben ik heel dankbaar voor.

Het contact met haar ervaar, is als prettig, zij maakt ruimte voor mijn gevoelens en zaken die ik graag wil bespreken en weet altijd op de juiste momenten in te haken om mij met kritische vragen verder te helpen. Op die manier geeft zij mij inzichten waar ik echt iets aan heb en waar ik iets mee kan. Ook vertelt ze soms (indien gepast) wat over zichzelf. Dit maakt het contact voor mij persoonlijk, waardoor ik een gevoel van verbinding en begrip ervaar. Ik raad iedereen de sessies bij Isabelle aan, ze zijn inzichtgevend en zijn voor mij een toegevoegde waarde in zelfontwikkeling.  

Mijn ervaring in een paar woorden:
Ondersteunend, inzicht gevend en humor

Lilian

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.