“Op een moment dat ik het even niet meer wist en alles in mijn leven te veel was, heeft Isabelle mij geholpen om letterlijk mijn verdriet te dragen.”

Dankzij de begeleiding ben ik mij bewuster geworden van wat ik voel in mijn lichaam en luister ik ook beter naar mijn signalen. Isabelle helpt mij “in te checken” met mezelf. Daarnaast heeft de begeleiding mij bevrijd van bepaalde overtuigingen en helpt Isabelle mij meer voluit te leven.

Bij Isabelle voel je je veilig en op je gemak. Ik kan alles tegen haar zeggen. Wat ik fijn vind, is dat je voelt dat je helemaal jezelf kan zijn. Isabelle is compassievol en zacht, maar tegelijkertijd kan je ontzettend met haar lachen en gek doen. Ze is open en heeft een bepaalde rust over zich. Op een moment dat ik het even niet meer wist en alles in mijn leven te veel was, heeft Isabelle mij geholpen om letterlijk mijn verdriet te dragen. Dat vergeet ik nooit meer. Haar aanwezigheid, warmte en fysieke nabijheid hebben mij toen opgevangen en dat voelde zo geruststellend en verzachtend. Daarnaast heeft Isabelle heeft mij begeleid in een visualisatie waarbij ik bepaalde angsten en onzekerheden die op mijn schouders drukten heb teruggeven aan de vorige generaties in mijn familie. Dat was voor mij zo’n bijzonder en helend moment.

Mijn ervaring in 3 woorden:
Bevrijdend, kwetsbaar, levendig

Denise, Beleidsadviseur & Lobbyist

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.