“In de gesprekken zette ze me, iedere keer opnieuw, op het verkeerde been, waardoor ik zelf ook weer verwonderd raakte. Hierdoor werd licht wat ik eerder als zwaar ervoer en bespreekbaar wat ik moeilijk vond.”

Op een moment dat ik persoonlijk en zakelijk het gevoel kreeg dat ik vast liep, heeft iemand me aangeraden om naar Isabelle te gaan. Het was een goed advies. Ik heb over een periode van enkele jaren twee aaneengesloten periodes begeleiding gehad van haar en de sessies die ik met haar had zijn me erg dierbaar geworden. Isabelles begeleiding liet me (opnieuw) zien dat er naast de wereld van het intellect, een minstens zo belangrijke wereld van het voelen is.  Wanneer ik me ergens door geblokkeerd voelde, leerde Isabelle me dat de reden voor die blokkade vaak een idee-fixe was, die de moeite niet waard is om zo lang bij stil te staan. Het toonde me dat ik deze problemen verkeerd benaderde wanneer ik probeerde ze de baas te worden. Isabelle leerde me om dan terug te grijpen op de energie die ik voel als ik iets doe waar ik plezier aan beleef, zoals bij het ontwerpen. Voelen hoe je eigen energie kan stromen is een fijne ervaring, en het besef dat je daarvoor niet van anderen afhankelijk hoef te zijn is goud waard. Het was een ervaring waar ik nu nog steeds uit kan putten. 

Isabelle heeft een gave om in anderen iets moois te zien. Ze was nieuwsgierig naar, soms verwonderd over mij, en altijd oprecht geïnteresseerd. Telkens opnieuw wist ze me te wijzen op de bijzondere kwaliteit van enkele van mijn eigenschappen. Eigenschappen die voor mij zo vanzelfsprekend zijn, dat ik ze niet als bijzonder ervoer, maar ze liet me zien dat dit talenten zijn om te koesteren. Ik vond dat bijzonder. In de gesprekken zette ze me, iedere keer opnieuw, op het verkeerde been, waardoor ik zelf ook weer verwonderd raakte. Hierdoor werd licht wat ik eerder als zwaar ervoer en bespreekbaar wat ik moeilijk vond. Maar woorden kunnen verhullen, wat Isabelle haarfijn aanvoelt. Sessies met Isabelle zijn geanimeerd, maar nooit vrijblijvend. Iedere sessie was daarom een mengeling van praten en doen. Wanneer woorden in de weg zaten, liet ze me opstaan, stopte me een kussen in de handen, vroeg ze me te schreeuwen, springen, zwaaien. Ze liet me voelen hoe energie kan stromen en samenballen, een ervaring die soms zo krachtig was dat ik de energie daadwerkelijk als een massa leek waar te nemen.  

Terug in de trein, merkte ik dan hoe moe ik was. 

Mijn ervaring in 3 woorden:
Stromen, zien, zelf

Harmen, eigenaar van Krill o.r.c.a.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.