“Scherpe vragen, heldere observaties, duidelijke spiegeling, oefeningen die me op een goede manier in de war brachten.”

Met Isabelle ben ik nu meerdere jaren in gesprek en ze heeft mij door allerlei fasen van mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn werk heen geloodst. Niet door me te vertellen wat te doen, maar door mij dat zélf te laten ontdekken. Met scherpe vragen, heldere observaties, duidelijke spiegeling, oefeningen die me op een goede manier in de war brachten en fijne open gesprekken. Hierin geeft ze veel bedding aan wat jij te vertellen hebt en creëert ze een sfeer waarin het erg prettig is om over jezelf te vertellen. Zo zijn de sessies voor mij altijd een combinatie tussen spannend en opluchtend.  

Wat Isabelle voor mij uniek maakt, is de combinatie tussen het bespreekbaar maken van ontzettend persoonlijke blokkades, het er laten zijn van humor, relativeringsvermogen en realisme en altijd met het oog op hoe fit je fysiek bent. Daarin hielpen mij ook de fysieke oefeningen en de anekdotes die zij zelf deelt. Het is soms confronterend en pijnlijk, maar tegelijkertijd ronden we ook altijd af met perspectief in de vorm van een advies, opdracht of iets mee aan de slag te gaan in de periode na onze sessies. 'Bel die en die maar eens op en laat me weten hoe het is gegaan'. Na de klappen die Isabelle uitdeelt laat ze je vervolgens niet in de steek. Daarnaast kun je ook gewoon ontzettend met haar lachen om alles wat er gebeurt en is de plek waar ze zit ontzettend fijn.  

Isabelle heeft mij aan het sporten gekregen. Ze heeft me ritme geleerd te vinden, zorgvuldig te zijn met mijn gezondheid, goed te letten op grenzen, die ook blijvend aan te geven. En dit alles op te hangen aan wat ik zelf écht belangrijk vindt en dat wat daar niet bij past te stoppen. Dat lijkt misschien logisch, maar voor een hard werkende, bitterballen etende eind twintiger was dat een ontzettend grote stap. Eén die hard nodig was en waar ik tot op de dag van vandaag blij mee ben.

Jurjen (adviseur organisatieontwikkeling)

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.