“Rustig, hart-tot-hart-verbinder, liefdevol, helder, humor, veel levens- en werkervaring en dat voel je in alle contact.”

De liefdevolle, rustige en professionele houding en aanpak van Isabelle geeft ruimte, vertrouwen en rust in jezelf. Bij Isabelle heb ik geleerd dat ik alles wat ik nodig heb, alles waar ik naar op zoek ben, in mijzelf kan vinden. Zij heeft mij mijzelf laten voelen dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en niets hoef te veranderen. Dat ik - juist door contact te voelen met mijn angsten en ongemakken-  ik mijn hele zelf en zijn kan zien. Dat ik van daaruit kan voelen en erkennen wat ik nodig heb. Zo kom ik steeds weer uit bij mijzelf. Wat je ervaart in één sessie werkt wekenlang door en neem je je hele leven met je mee. Bijvoorbeeld toen ik in een sessie met Isabelle vanuit verbinding, ruimte en erkenning, vanuit mijn hele lijf hardop zei dat ik het inderdaad spannend vind om op aarde te zijn. Ik voelde dat ik daar niets aan hoefde te veranderen! Ik mocht bang zijn. Punt. Het klinkt eenvoudig, maar jezelf toestemming geven jezelf te zijn, incl. je lastige kanten, is zo'n bijzondere, waardevolle ervaring. Dat kan niemand je geven, alleen jijzelf. Ik denk daar nog vaak aan terug en het sterkt me.

Ik ben Isabelle heel dankbaar om haar betrokkenheid en kundigheid waarmee ze mij al zoveel gegeven heeft. En ik ben nog niet klaar. Kom eens in de zoveel tijd graag terug bij haar! Ook samen met mijn vriend.

Mijn ervaring in 3 woorden:
Rustig, hart-tot-hart-verbinder

Sanne, leerkracht

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.